Да, в живота стават чудеса!
Но те не са резултат от някакво вълшебство. Създават ги хората - за онези, които обичат.

~ Олег Рой

Коледен подарък за жена или за мъж

Идеи за коледни подаръци

Казват, че Коледа без подаръци не е истински празник. Но най-хубавите и оригинални коледни подаръци не могат да бъдат открити под елхата или в магазина. Как да опаковаш грижата и топлината?
Как да завържеш панделка на миговете почивка и добрия тонус?
Коледната магия не е скъпите продукти и марки, в лъскавите кутии и цветните опаковки. Вълшебството на Коледа е в отношението и обичта ни един към друг. Да кажеш „Благодаря за чудесната година заедно, ще те обичам все така и през Новата“ е лесно и не са нужни нито много думи, нито грандиозни суми.

Коледен подарък за жена. Коледен подарък за мъж. Коледни подаръци.
С любов за теб
на ФокусРазгледай още...

Енергийните блокажи

Застоялата енергия - да изчистим живота си

енергийните блокажи
избрано с грижа за теб
Виж повече
Още статии
Романтичен подарък за мъж. Романтичен подарък за жена.

Освежи любовта с 10 романтични идеи

Романтичен подарък за жена или за мъж

Виж повече

Коледен подарък за жена. Коледен подарък за мъж. Коледни подаръци. Новогодишни подаръци.

Масажът – най-грижовният коледен подарък, който всеки може да си позволи

Казват, че Коледа без подаръци не е истински празник. Но най-хубавите и оригинални коледни подаръци не могат да бъдат открити под елхата или в магазина.

Как да опаковаш грижата и топлината?

Как да завържеш панделка на миговете почивка и добрия тонус?

Коледната магия не е скъпите продукти и марки, в лъскавите кутии и цветните опаковки.

Вълшебството на Коледа е в отношението и обичта ни един към друг. Да кажеш „Благодаря за чудесната година заедно, ще те обичам все така и през Новата“ е лесно и не са нужни нито много думи, нито грандиозни суми.

Ваучер за масаж от студио Padmalaya е прекрасен коледен подарък за жена или чудесен коледен подарък за мъж; оригинален коледен подарък за човек, който е специален и наистина важен за теб, защото масажът е лично отношение, здраве и релаксация. Да подариш масаж като коледен подарък за мъж означава любов и разбиране.
Да подариш масаж като коледен подарък за жена означава нежност и внимание. Нима в края на поредната динамична и натоварена година не се нуждаем най-вече именно от това?

На прага сме на нови 365 дни, изпълнени с предизвикателства, физическо и психическо натоварване и всякакви емоции. Коледа е времето да намалим темпото и да се насладим на красотата на зимата със спокоен ум и освежено тяло, а това се постига най-пълноценно с професионален масаж в център за масажи Падмалая.

Ние създаваме коледна магия с ръцете и професионализма на нашите терапевти, в уютната обстановка на студиото ни. Имаме много коледни аромати и безброй звездни усещания за теб и твоите близки.
Избери най-подходящия масаж или ни се обади и ПОРЪЧАЙ своя ваучер за коледен подарък!

Подари коледната приказка с Падмалая!

Новогодишни подаръци
В случай, че вече сте избрали Коледен подарък, след Коледа има още 6 дни, за да изберете оригинален новогодишен подарък за жена или специален новогодишен подарък за мъж.
Зарадвайте вашите близки хора и им подарете заслужена почивка, здраве и релакс.

© Център за масаж Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Сподели