Запишете час сега

Да, в живота стават чудеса!
Но те не са резултат от някакво вълшебство. Създават ги хората - за онези, които обичат.

~ Олег Рой

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия

Енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото. Активиране на силите на организма и възстановяване на баланса. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Коледен подарък, който всеки може да си позволи

Коледен подарък за жена. Коледен подарък за мъж. Коледни подаръци. Новогодишни подаръци.

Масажът – най-грижовният коледен подарък, който всеки може да си позволи

Казват, че Коледа без подаръци не е истински празник. Но най-хубавите и оригинални коледни подаръци не могат да бъдат открити под елхата или в магазина.

Как да опаковаш грижата и топлината?

Как да завържеш панделка на миговете почивка и добрия тонус?

Коледната магия не е скъпите продукти и марки, в лъскавите кутии и цветните опаковки.

Вълшебството на Коледа е в отношението и обичта ни един към друг. Да кажеш „Благодаря за чудесната година заедно, ще те обичам все така и през Новата“ е лесно и не са нужни нито много думи, нито грандиозни суми.

Ваучер за масаж от студио Padmalaya е прекрасен коледен подарък за жена или чудесен коледен подарък за мъж; оригинален коледен подарък за човек, който е специален и наистина важен за теб, защото масажът е лично отношение, здраве и релаксация. Да подариш масаж като коледен подарък за мъж означава любов и разбиране.
Да подариш масаж като коледен подарък за жена означава нежност и внимание. Нима в края на поредната динамична и натоварена година не се нуждаем най-вече именно от това?

На прага сме на нови 365 дни, изпълнени с предизвикателства, физическо и психическо натоварване и всякакви емоции. Коледа е времето да намалим темпото и да се насладим на красотата на зимата със спокоен ум и освежено тяло, а това се постига най-пълноценно с професионален масаж в център за масажи Падмалая.

Ние създаваме коледна магия с ръцете и професионализма на нашите терапевти, в уютната обстановка на студиото ни. Имаме много коледни аромати и безброй звездни усещания за теб и твоите близки.
Избери най-подходящия масаж или ни се обади и ПОРЪЧАЙ своя ваучер за коледен подарък!

Подари коледната приказка с Падмалая!

Новогодишни подаръци
В случай, че вече сте избрали Коледен подарък, след Коледа има още 6 дни, за да изберете оригинален новогодишен подарък за жена или специален новогодишен подарък за мъж.
Зарадвайте вашите близки хора и им подарете заслужена почивка, здраве и релакс.

Коледен подарък за жена. Коледен подарък за мъж.
© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече