- От какво се прави ливада?
- Нима не знаеш? - Детелина, и една пчела, и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига, то и мечтата стига.

~ Емили Дикинсън

Масаж близо до центъра на София

Професионален масаж от Център за масаж Padmalaya

 

В сърцето на Студио за масажи Падмалая в София...

 

... тялото се чувства у дома си – релаксирано, тонизирано, обновено. Ние познаваме нуждите на тялото и говорим на неговия език с професионализъм и внимание, затова знаем каква е точната грижа за всеки наш гост.
Човешкото тяло е съвършено, тази невероятна машина, която сте изтласкали до краен предел. То носи знания и мъдрост и крие тайни за изцеление, за усещане за непобедимост и радост и ни насочва как да се грижим за него.
Представете си човешкото тяло като най-добрия барометър на благосъстоянието, оборудвано с вродената способност да сигнализира кога е време да забавите темпото, да си вземете почивка, да се излекувате, да се освежите и подмладите. Болката и неразположенията са сигнали за почивка и презареждане. В Падмалая съзадохме убежище на спокойствие и релакс, където ние не само чуваме сигналите на тялото, ами им отговаряме с прецизност. Нашата лечебна и спокойна предразполагаща атмосфера е съчетана с  професионален екип от сертифицирани терапевтии прилагането на висококачествени продукти, професионална козметика и 100% натурални етерични масла, издига масжната терапия до уникално преживяване. Тук масажът не е просто услуга, а деликатната грижа за вашето тяло и душа, където масажът е изкуство да се подражава на лечебното въздействие и вълшебната сила на природата.

Професионален масаж в център за масажи Падмалая

Професионалните масажи, които предлагаме, не са просто меню за услуги, а карта на съкровища, за намиране на Х, който маркира мястото на вашата лична нирвана. 

Нашите авторски терапии са специално подбрани за вас. Те са краткият път към радостта и удоволствието без повече болка и тревожност, без повече стрес и напрежение; съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската сила и облекчение на професионалния масаж с терапевтичен ефект.

Ние сме с вас, когато усетите неразположение или болка в гърба, болка във врата, болка в раменете, болки в ставите, болки в ръцете или краката, за да премахнем оплакванията и да върнем усмивката на лицето ви. Предлагаме различни видове масажи, изпълнени от ловките, но деликатни ръце на нашите сертифицирани терапевти. 

Падмалая не е просто масажно студио, а е вълшебно пътуване към истинска радост и спокойствие, в което човек забравя бързо за болката и стреса. Доверете се на силата на масажа и запазете час, за да почувствате живителната енергия в собственото си успокоено и тонизирано тяло. 

Ние ще ви доставим не само удоволствие, но и ще ви подкрепим да постигнете оптимално здраве, баланс и хармония.
Заповядайте в Център за масаж Падмалая - Вашият градски оазис за истинска почивка, спокойствие и дълбока релаксация. Забравете за стреса, за грижите и неразположенията още днес, като запазите час за масаж онлайн.


Петър В тялото има толкова много мъдрост
Добър масажист София | Център за масаж Падмалая

МАСАЖ И ЕНЕРГИЙНА ТЕРАПИЯ

Здравейте! Казвам се Петър и съм основател на Център за Класически и Източен масаж - Падмалая. Занимавам се с масаж повече от 10 години, а от 2017-та година развивам интуицията си и уменията си в енергийната терапия.

Мануалната терапия се предава от поколения в семейството ми. Пра-пра дядо ми е бил лечител, а баба ми все още приема хора. Именно нейната дарба да помага на хората ме стимулира да уча и да се развивам като терапевт-масажист. Вярвам, че холистичният подход в масажа и желанието на хората да работят за собственото си здраве, дава чудесни резултати. Намирането на баланса между физическото здраве и психическото благополучие е в основата на щастливия живот.

Владея различни модалности класически, дълбокотъканен, спортен и източен масаж. Занимавам се задълбочено и с енергийна терапия - Сейки, която цели възстановяване на естественото състояние на тялото и съзнанието.Природата и тялото винаги търсят хармония и трябва да се поучим от древните знания как да останем верни на себе си.
Всеки масаж е индивидуален и е насочен към специфичните нужди на клиента, като в работата си прилагам цялостен подход за управление на болката и стреса, на който ежедневно подлагаме тялото си. Всеки човек е уникален и затова се стремя да осигуря индивидуално съобразен масаж, който отговаря на специфичните нужди на всеки клиент. Моят опит и интуиция ми позволяват да настройвам подхода си така, че да съм в рамките на комфортната зона на клиента, насочвайки го към причините довели до дискомфорт и предприемане на стъпки за постигане на по-добро здраве. Проблеми свързани с гърба, кръста, врата и раменете са често срещани при повечето хора работещи на бюро. Изпитвам голямо удовлетворение, помагайки на клиентите да преодоляват стреса от работата и ежедневието, подобрявайки тяхната обща мобилност и производителност.

Силно вярвам във взаимосвързаността на всички неща, като целта ми е да помагам на хората да откриват и активират лечебните процеси вътре в себе си, пренастройвайки своя ум, тяло и дух. Да виждам тяхното удовлетворение и положителните резултати, е това което ме стимулира да развивам уменията си непрекъснато. Вярвам, че Падмалая ще се утвърди като център за холистично здраве, където всеки ще намери своя път към благополучието.

Вълшебната обстановка и концепцията на Padmalaya са дело на талантливата ми съпруга, която е уеб и графичен дизайнер. С грижа и внимание към всеки детайл атмосферата, не само допринася за спокойствието и удовлетворението на клиентите ни, но и подчертава уникалността на нашето студио. Нейният неизмерим принос визуализира нашата философия за хармония и благополучие, превръщайки всяко посещение в Padmalaya в незабравимо преживяване.

Като мениджър съм изключително горд от впечатляващия екип, който сме изградили в Padmalaya. Нашата мисия надхвърля стандартните грижи, като сме посветени на предоставянето на лично внимание към всеки клиент, използвайки най-модерните практики и иновативни подходи в терапевтичния масаж. Всеки терапевт в нашия център е избран не просто заради професионалните си умения, но и горещата страст и отдаденост към здравето и благополучието на нашите клиенти.
В Падмалия ние сме повече от колеги - Ние сме единен екип, ангажиран със създаването на трансформиращи преживявания и дълготрайни резултати за всеки, който прекрачи прага на студиото. Искрено вярвам, че синергията на нашия опит и колективни усилия превръща Padmalya в Оазис на Здравето, където изкуството на масажа и грижата за клиента истински оправдават очакванията.

Йордан Да помагаш на хората те прави истински пълноценен
Масажист София. Спортен масаж. Дълбокотъканен масаж.| Център за масаж Падмалая

Здравейте, аз съм Йордан. Животът ми взе неочакван обрат, когато се сблъсках с прогресивно намаляване на зрението си, което ме подтикна към преквалификация. Тази промяна ме отведе в света на масажната терапия - едно поприще, което ми донесе изключително удовлетворение от възможността да давам от силата и енергията си, за да помагам на хората, като в същото време се чувствам пълноценен. Вече десет години съм масажист и през това време съм се научил, че масажът е не просто грижа за тялото, а начин за зареждане с енергия и постигане на вътрешна хармония.

Тялото е очарователна машина и винаги съм се интересувал от това как тя може да ни помогне да водим по-добър живот. Има нещо магично в това да усещам  радостта в сърцата на хората, когато успявам да облекча техните болки и напрежения, предлагайки им един прост и приятен начин да се отпуснат. Масажната терапия е истински удовлетворяваща, защото ти дава възможност да срещаш и помагаш на нови хора, които често се връщат като приятели.

За мен масажът е здраве, енергийно зареждане, детоксикация от стреса и начин за пречистване на тялото и духа. Той е не само наслада за сетивата, но и истински рестарт в забързаното ежедневие. Щастлив съм, когато мога да помогна на моите клиенти да се освободят от натрупания стрес, да облекча напрегнатите им мускули и сухожилия, да подобря общият им тонус, настроение и здраве. Масажът ми е комбинация от различни похвати и техники, качествен и плътен и много ефективен при различни състояния, като целта ми е всяка една зона да бъде обработена, до най-малкия мускул, а кожата и нервните окончания да получат усещане за обгриженост и подкрепа. Прилагам дълбокотъканни и терапевтични техники, които целят да възстановят и оптимизират мускулната функция и да облекчат хроничните мускулни напрежения. Тези методи са особено полезни не само за хора активно занимаващи се със спорт, но и за тези, които изпитват болка от дългите часове работа било то на бюро или тежка и физическа.  Всеки масаж е съобразен с индивидуалните нужди на клиента, като се стремя към цялостно подобрение на състоянието, работейки не само със структурата, но и с функцията на мускулите.  

Да бъдеш част от екипа на "Падмалая" е истинско удоволствие. Вярвам, че съвместните ни усилия, стремеж за усъвършенстване и ангажимент към клиента, съчетани с вълшебната атмосфера, правят нашия център място за релакс, спокойствие и здраве, където всеки може да намери своя стимул за възстановяване и за грижа за себе си.

Заедно с моите колеги, ви очаквам в уютното и приказно студио "Падмалая", където всеки може да изживее вълшебството на истинската грижа за тялото и душата.

Силвия Почувствай баланса на своето тяло и дух
Терапевт, Козметик, София | Център за масаж Падмалая

МАСАЖ И КОЗМЕТИКА

Здравейте, казвам се Силвия! Занимавам се с масажи и козметика от 10 години (от 2014 г.). Открих, че това е моето призвание, след като бях завършила висшето си образование в друга сфера. Завършила съм „Философия“, но по призвание съм масажист (и козметик). След философията реших да се преквалифицирам – осъзнах, че искам да помагам на хората да се чувстват по-добре и да са по-здрави и се започна с обученията. От 2014 година и до момента – обучения по масажи, козметика и козметология, професионална квалификация 3-та степен по Козметика; фризьорство, педикюр; Шиат-цу (японски масаж на енергийните канали), Кан Терапия (алтернативна рехабилитация) – при Николай Христов, автор на метода, Приложна кинезиология; Рейки (3-то ниво); Радиестезия.)

Винаги съм искала да допринеса за по-доброто здраве и релакс на хората около себе си. Моята цел е да им помогна да се върнат към любимите си занимания, изпълнени с енергия, настроение и без болка. Прилагайки широк спектър от терапевтични и възстановителни техники с до умерен, но плътен натиск, целенасочено търся да постигна оптимални резултати за моите клиенти. Моят стил на работа е комбинация от лечебен и възстановителен масаж, лимфен дренаж, вендузи, обогатен с влиянието на източните терапии. Този интегриран подход ми позволява да адресирам специфичните мускулни групи, създаващи проблеми и дискомфорт. Всеки масаж е съобразен с индивидуалните нужди и цели за здраве.

Отдадена съм на мисията си да помагам на хората да почувстват баланса на своето тяло и дух! Моята цел е не просто да облекчавам физическите неразположения, но и да възстановявам енергийния поток в тялото, подобрявайки така общото благосъстояние и жизненост на моите клиенти. Доставя ми удоволствие да виждам, че след масажа, изглеждат и се чувстват по-добре и по-щастливи, и това е което ме кара да последвам интуицията си и да развивам непрекъснато познанията и уменията си в областта на грижата за красотата на лицето, здравето на тялото и хармонията на духа. 

Радвам се да съм част от екипа на Падмалая и ценя енергията, страстта и опита на моите колеги, с които всеки ден работим отдадено, за да помагаме на нашите клиенти в техния път към здраве, живот без стрес и спокойствие. Благодарна съм за доверието, което клиентите ни оказват, и се радвам на всяка възможност да допринеса за тяхното здраве и благополучие.

С нетърпение очаквам да продължа да помагам, и подкрепям всеки, който търси път към по-здравословен и хармоничен живот.

Георги Посветен съм на вашето здраве
Масажист София | Център за масаж Падмалая

Здравейте, казвам се Георги. Подтикнат от желанието да помагам на хората в техния път към здравето, избрах масажната терапия за моя основна професия. През последните пет години се посветих на овладяването на изкуството и науката за масажа, усъвършенствах уменията си в работата и задълбочих разбирането си за човешкото тяло и лечебните изкуства, стремейки се да предложа не просто облекчение от болката, но и път към по-добро здраве.

Със здрава основа в масажните техники, съм специализирал различни видове масажи като класически, дълбокотъканен, топли камъни, рефлексология и др. 
Вярвам че физическото удобство се преплита с психическата релаксация за възстановяване на силите и хармонията. Всяка сесия масаж се адаптира индивидуално към клиента, за да осигури персонализирано изживяване, независимо дали става въпрос за мускулно напрежение, хронична болка или облекчаване на стреса.  

Моите масажи са проектирани не само за облекчаване на болката, но и за предизвикване на дълбоко усещане за мир и релаксация. Да се посветя на здравето и комфорта на моите клиенти е основната цел в моята практика. Аз се ангажирам да продължавам да се обучавам и да прилагам иновативни техники в моите терапии, за да засиля терапевтичните ефекти на масажа. Моето желание е да помогна на всеки клиент да се чувства по-добре, по-енергичен и по-балансиран, отколкото когато е пристигнал. 

В център за масаж Падмалая срещнах чудесен екип от професионалисти, а атмосферата е насърчава спокойствие и самосъзнание. Освен в работата си с масажите, аз съм ентусиазиран към образованието на моите клиенти за поддържането на благосъстоянието у дома. Често споделям съвети и упражнения, които могат да помогнат за удължаване на ползите от нашите сесии заедно. Присъединете се към мен в Падмалая, където заедно с моите колеги се стремим да осигурим приветлива и подкрепяща среда. Нека ви помогнем да се отправите по пътя към по-добро здраве и истинска почивка за съзнанието. 

Крис Свобода на движението с проактивен подход към болката
масажно студио София, масажист с дългогодишен опит

Здравейте, аз съм Кристоф или за по-лесно Крис!
Добре дошли в моя свят на терапевтичния масаж, където всяка техника е насочена към подобряване на вашето здраве и благополучие. С повече от 15 години опит, аз съм специалист в сферата на дълбокотъканния и спортен масаж, миофасциално освобождаване, различни западни и източни техники. Основната ми цел е да предложа облекчение от болката и ежедневното напрежение и да подобря функционалността на тялото, чрез персонализирани терапевтични стратегии.

Моето пътешествие в света на терапевтичния масаж започва от едно малко алпийско градче в Австрия, където в детските ми години, баба ми Криста /чието име нося/, ме запозна с традиционните методи за лечение с билки. Летните ваканции прекарани с нея ме научиха на уважение и любов към природата и разбирането, че именно отдадеността и последователността носят резултати. Това ме вдъхнови да се науча да изследвам и разбирам дълбоко човешкото тяло и неговите потребности за здраве и хармония. 

В моята практика имам открит и проактивен подход към откриването на превантивни мерки за осигуряване на дълготрайни резултати, като съчетавам дълбокотъканни масажни техники и миофасциално освобождаване, работа с тригерни точки, вендузи, източни техники и специализирани спортни терапии, за да адресирам специфични мускулно-ставни проблеми и травми, които са причина за продължаващите проблеми и болки в тялото. Важно за мен е да се фокусирам върху индивидуалните нужди на всеки клиент, като разработвам персонализирани планове за лечение, които да облекчат болката, да освободят тялото от сковаността и да подобряват общото състояние.

Специализирал съм в работата с клиенти, страдащи от широк спектър от мускулно-скелетни проблеми, включително спортни наранявания и хронични заболявания. Моят интерес към спорта и анатомията ме насочи към разработването на ефективни методи за възстановяване на атлети и активни хора, което допълнително обогати знанията и уменията ми.

Вярвам в цялостния подход към здравето, който обхваща и тялото и състоянието на духа. Стремя се да създавам среда, в която всеки клиент да се чувства разбран и подкрепен. Важно за мен е да обучавам клиентите си как да поддържат добро здраве и да предотвратяват повторение на проблемите и травмите. 

В център за масаж "Падмалая", срещнах изключителни професионалисти. Всеки мой колега е специалист в своята област, което прави нашата работна среда уникално място за професионално развитие и взаимно обогатяване. Ценим високите стандарти и се стремим да предложим най-доброто на нашите клиенти. Възможността да си сътруднича ръка за ръка с толкова талантливи хора е стимул да разширявам уменията си, винаги в търсене на най-ефективните лечебни практики.

С нетърпение очаквам възможността да работя с вас и заедно да постигнем целите ви по пътя към добро здраве и свобода на движение.


Нашите масажи и терапии


Класическият масаж ефективно ви освобождава от умората и стреса, а благодарение на възстановителния масаж, вие ще възобновите хармонията и енергията в тялото.

Рефлексотерапията - масаж на ходилата, е базирана на идеята, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони по ходилата и могат да бъдат повлиявани чрез оказването на натиск в съответните зони. По този начин се нормализират енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява се обмяната на веществата.

Дълбокотъканният масаж се отличава с работа върху по-дълбокия слой на мускулите и съединителната тъкан и е особено подходящ за случаи на хронично стегнати и болезнени мускули. Тази масажна терапия спомага мускулите да се отпуснат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага освобождаването на токсини от тялото, балансира нервната система, премахва досадната скованост и обхвата на движение значително се увеличава.

Спортният масаж - е подходящ не само за спортисти, но и за любители на активния живот. Независимо дали сте били на маратон или сте тренирали във фитнеса,  и имате нужда да се възстановите или пък работите професионално и следва да се подготвите за предстоящо състезание, то този масаж ще ви поддържа винаги във форма. 

Лечебният масаж  и масажът с Магнезиево олио успокояват хроничните болки в гърба, кръста, раменете и врата, повлияват схващания, болки в краката, болки в ръцете, облекчават състояния като мигрена и артрит.

Специализираният масаж за крака, съчетание от различни терапевтични похвати, дава истинска свобода на движението и лекота при всяка стъпка.

Масажът на терапевта е авторски масаж, съчетание от различни масажни техники. В този авторски масаж, терапевтът не се ограничава от техниките характерни за отделните масажи и използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимални резултати спрямо вашите нужди с индивидуален протокол изготвен само за вас. А ако искате да разберете какво е тайното оръжие на звездите, то Терапия с вендузи е един наистина ефикасен подход за управление на редица състояния.

Благодарение на меките техники в Релаксиращата терапия се премахват умората, стреса и напрежението и се повишава настроението. Гостите ни изпитват хармонизиращ и балансиращ ефект и постигат състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация. А лимфният дренаж, освен че детоксикира и дава усещане за лекота, е истински рай за тялото. За още по-добър ефект, съчетайте терапията в протокол с топли вулканични камъни

Ароматерапия - Специализирани Терапевтични масажи с етерични масла носи на нашите гости лечебната сила на етеричните масла и благоуханните растителни есенции. Редовните масажи с етерични масла облекчават схващанията и неразположенията, премахват сковаността, балансират ума и носят блаженство, поддържат доброто здраве, настроение и освобождават от напрежението и стреса. Ароматите имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува. Ако изпитвате overburn синдром, ако сте напрегнати или сменяте настроенията си и животът ви е изпълнен с постоянен стрес, то масажът с етерични масла е точно за вас.

Масажите с озонирани масла - възстановителен масаж с озонирани масла и релаксиращ масаж с озонирани масла са паролата за възвръщане на супер силите. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники, които оптимално повлияват физическото и психическото изтощение.
Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Терапията с озон в масажен център Падмалая е заслужена почивка за всяка клетка - тя пречиства, подмладява, регенерира

Бюти терапията вдъхновява красотата на цялото тяло. Разкрасяващият масаж на цялото тяло в Падламая е разделен на две деликатни релаксиращи терапии: масаж на цяло тяло със специален бленд от кадифени масла за възстановяване и регенериране на тялото, хидратиране, тонизиране и подхранване на кожата. Масаж на лице с антибръчки, стягаш или хидратиращ ефект, който увеличава еластичността и спомага за предотвратяване образуването на бръчки. А ако сте фен на масажите за лице, то Озаряващ масаж за лице и Специализиран лифтинг за подмладяване на кожата, наистина ще ви харесат. 

Морската терапия е холистично пътешествие, което разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото. Масажът е комбинация от мануални техники, които водят до цялостно регенериране на тялото - от пръстите на краката до главата. Иновативния компонент Oligomer® подхранва, подмладява, видимо реструктурира кожата

Източните терапии, които включват разнообразни азиатски масажи и техники влияят положително на имунната, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те стимулират обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на енергия. Успешно премахват схващанията и неразположенията в ставите и мускулите. 

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира бързо и ефективно възможните напрежения в мускулите и органите.

Гуа-ша ("Gua-Sha") масажът "изстъргва всичко лошо" - раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава блокажите и застоя на енергия, като стимулира оздравителните процеси в организма, активира защитните сили и изхвърлянето на токсини.

Услугите на нашето студио за масаж в София са подходящи за вас, независимо дали изпитвате болка или просто искате миг на щастие и релакс с професионален масаж след края на работния ден.

Чрез на силата на масажа ние ще възстановим вътрешната ви хармония и баланс и ще ви вдъхновим за по-пълноценен живот, изпълнен с повече усмивки и радостни мигове със семейството и вашите близки.

Очакваме ви!

Екипът на студио Падмалая се състои от сертифицирани терапевти профилирани в различни масажни модалности.

Продукти

Център за масажи Падмалая работи изключително и само с висококачествени продукти на доказани марки и производители. За нас качеството е от първостепенна важност.

Ние използваме:


Професионален масаж в София - Класически и източен масаж  в център за масаж "Падмалая"

кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9 и 11