- От какво се прави ливада?
- Нима не знаеш? - Детелина, и една пчела, и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига, то и мечтата стига.

~ Емили Дикинсън

Масаж близо до центъра на София

Професионален масаж от Център за масаж Padmalaya

 

В сърцето на Студио за масажи Падмалая в София...

 

... тялото се чувства у дома си – релаксирано, тонизирано, обновено. Ние познаваме нуждите на тялото и говорим на неговия език с професионализъм и внимание, затова знаем каква е точната грижа за всеки наш гост.
Човешкото тяло е съвършено, тази невероятна машина, която сте изтласкали до краен предел. То носи знания и мъдрост и крие тайни за изцеление, за усещане за непобедимост и радост и ни насочва как да се грижим за него.
Представете си човешкото тяло като най-добрия барометър на благосъстоянието, оборудвано с вродената способност да сигнализира кога е време да забавите темпото, да си вземете почивка, да се излекувате, да се освежите и подмладите. Болката и неразположенията са сигнали за почивка и презареждане. В Падмалая съзадохме убежище на спокойствие и релакс, където ние не само чуваме сигналите на тялото, ами им отговаряме с прецизност. Нашата лечебна и спокойна предразполагаща атмосфера е съчетана с  професионален екип от сертифицирани терапевтии прилагането на висококачествени продукти, професионална козметика и 100% натурални етерични масла, издига масжната терапия до уникално преживяване. Тук масажът не е просто услуга, а деликатната грижа за вашето тяло и душа, където масажът е изкуство да се подражава на лечебното въздействие и вълшебната сила на природата.

Професионален масаж в център за масажи Падмалая

Професионалните масажи, които предлагаме, не са просто меню за услуги, а карта на съкровища, за намиране на Х, който маркира мястото на вашата лична нирвана. 

Нашите авторски терапии са специално подбрани за вас. Те са краткият път към радостта и удоволствието без повече болка и тревожност, без повече стрес и напрежение; съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската сила и облекчение на професионалния масаж с терапевтичен ефект.

Ние сме с вас, когато усетите неразположение или болка в гърба, болка във врата, болка в раменете, болки в ставите, болки в ръцете или краката, за да премахнем оплакванията и да върнем усмивката на лицето ви. Предлагаме различни видове масажи, изпълнени от ловките, но деликатни ръце на нашите сертифицирани терапевти. 

Падмалая не е просто масажно студио, а е вълшебно пътуване към истинска радост и спокойствие, в което човек забравя бързо за болката и стреса. Доверете се на силата на масажа и запазете час, за да почувствате живителната енергия в собственото си успокоено и тонизирано тяло. 

Ние ще ви доставим не само удоволствие, но и ще ви подкрепим да постигнете оптимално здраве, баланс и хармония.
Заповядайте в Център за масаж Падмалая - Вашият градски оазис за истинска почивка, спокойствие и дълбока релаксация. Забравете за стреса, за грижите и неразположенията още днес, като запазите час за масаж онлайн.


Петър В тялото има толкова много мъдрост
добър масажист София

МАСАЖ И ЕНЕРГИЙНА ТЕРАПИЯ

Здравейте! Казвам се Петър и съм основател на Център за Класически и Източен масаж - Падмалая. Занимавам се с масаж повече от 10 години, а от 2017-та година развивам интуицията си и уменията си в енергийната терапия.

Мануалната терапия се предава от поколения в семейството ми. Пра-пра дядо ми е бил лечител, а баба ми все още приема хора. Именно нейната дарба да помага на хората ме стимулира да уча и да се развивам като терапевт-масажист. Вярвам, че холистичният подход в масажа и желанието на хората да работят за собственото си здраве, дава чудесни резултати. 

Владея различни модалности класически, дълбокотъканен, спортен и източен масаж. Занимавам се задълбочено и с енергийна терапия. Практикувам Сейки - Енергийна терапия, която цели възстановяване на естественото състояние на тялото и съзнанието.Природата и тялото винаги търсят хармония и трябва да се поучим от древните знания как да останем верни на себе си.

Всеки масаж е индивидуален и е насочен към специфичните нужди на клиента, като в работата си прилагам цялостен подход за управление на болката и стреса, на който ежедневно подлагаме тялото си. Работя с колегите си в екип и заедно се стремим да бъдем максимално полезни, като предложим високо качество и ефективни решения за всеки един наш клиент.

Силно вярвам във взаимосвързаността на всички неща, като целта ми е да помагам на хората да откриват и активират лечебните процеси вътре в себе си, пренастройвайки своя ум, тяло и дух. Да виждам техните усмивки и положителните резултати, е това което ме стимулира да развивам уменията си непрекъснато. Вярвам, че Падмалая ще се утвърди като център за холистично здраве, където всеки ще намери своя път към благополучието.

Йордан Да помагаш на хората те прави истински пълноценен
Масажист София. Спортен масаж. Дълбокотъканен масаж.

Здравейте,  казвам се Йордан. В един момент от живота си се оказах с прогресивно намалено зрение и се наложи да се преквалифицирам. В новото поприще - светът на масажната терапия, изпитвах удовлетвореност от това да бъда полезен на хората, да отдавам от силата и енергията си, но и едновременно с това да се чувствам пълноценен.

Тялото е очарователна машина и винаги съм се интересувал от това как тя може да ни помогне да водим по-добър живот. Обичам да виждам радостта в очите на хората, когато успявам да им помогна за облекчаване на болката и напрежението, да им предоставя прост и приятен начин да се отпуснат. Масажист съм вече 10 години. 

За мен масажът е здраве, енергийно зареждане и пречистване на тялото и духа. Той е не само наслада за сетивата, но и начин за рестарт в забързаното ежедневие. Щастлив съм, когато помагам на клиентите си да се разтоварят от стреса, да облекча напрегнатите им мускули и сухожилия и да подобря цялостния им тонус, настроение и здраве. Масажът ми е комбинация от различни похвати и техники, качествен и плътен и много ефективен при различни състояния, като целта ми е всяка една зона да бъде обработена, до най-малкото мускулче, а кожата и нервните окончания да излъчат сигнали на обгриженост и подкрепа. Работим индивидуално както със структурата, така и със функцията на мускулите за цялостно подобряване на здравето. 

Наред с колегите ми ви очаквам в уютното и приказно студио на Падмалая за едно вълшебно преживяване!

Силвия Почувствай баланса на своето тяло и дух
терапевт, козметик, софия

МАСАЖ И КОЗМЕТИКА

Здравейте, казвам се Силвия! Занимавам се с масажи и козметика от 10 години (от 2014 г.). Открих, че това е моето призвание, след като бях завършила висшето си образование в друга сфера. Завършила съм „Философия“, но по призвание съм масажист (и козметик). След философията реших да се преквалифицирам – осъзнах, че искам да помагам на хората да се чувстват по-добре и да са по-здрави и се започна с обученията. От 2014 година и до момента – обучения по масажи, козметика и козметология, професионална квалификация 3-та степен по Козметика; фризьорство, педикюр; Шиат-цу (японски масаж на енергийните канали), Кан Терапия (алтернативна рехабилитация) – при Николай Христов, автор на метода, Приложна кинезиология; Рейки (3-то ниво); Радиестезия.)

Винаги съм искала да допринеса за по-доброто здраве и релакс на хората около себе си. Моята цел е да им помогна да се върнат към любимите си занимания, изпълнени с енергия, настроение и без болка. Доставя ми удоволствие да виждам, че изглеждат и се чувстват по-добре и по-щастливи, и това е което ме кара да последвам интуицията си и да развивам непрекъснато познанията и уменията си в областта на грижата за красотата на лицето, здравето на тялото и хармонията на духа. 
Отдадена съм на мисията си да помагам на хората да почувстват баланса на своето тяло и дух!

Радвам се да съм част от екипа на Падмалая и ценя енергията, страстта и опита на моите колеги, с които всеки ден работим отдадено, за да помагаме на нашите клиенти в техния път към истинско здраве, живот без стрес и спокойствие. 

Георги Посветен съм на вашето здраве
Масаж - терапевт

Здравейте, казвам се Георги. Подтикнат от желанието да помагам на хората в техния път към здравето, избрах масажната терапия за моя основна професия. През последните пет години се посветих на овладяването на изкуството и науката за масажа, усъвършенствах уменията си в работата и задълбочих разбирането си за човешкото тяло и лечебните изкуства, стремейки се да предложа не просто облекчение от болката, но и път към по-добро здраве.

Със здрава основа в масажните техники, съм специализирал различни видове масажи като класически, дълбокотъканен, топли камъни, рефлексология и др. 
Вярвам че физическото удобство се преплита с психическата релаксация за възстановяване на силите и хармонията. Всяка сесия масаж се адаптира индивидуално към клиента, за да осигури персонализирано изживяване, независимо дали става въпрос за мускулно напрежение, хронична болка или облекчаване на стреса.  

Моите масажи са проектирани не само за облекчаване на болката, но и за предизвикване на дълбоко усещане за мир и релаксация. Да се посветя на здравето и комфорта на моите клиенти е основната цел в моята практика. Аз се ангажирам да продължавам да се обучавам и да прилагам иновативни техники в моите терапии, за да засиля терапевтичните ефекти на масажа. Моето желание е да помогна на всеки клиент да се чувства по-добре, по-енергичен и по-балансиран, отколкото когато е пристигнал. 

В център за масаж Падмалая срещнах чудесен екип от професионалисти, а атмосферата е вълшебна и насърчава релаксация и самосъзнание. Освен в работата си с масажите, аз съм ентусиазиран към образованието на моите клиенти за поддържането на благосъстоянието у дома. Често споделям съвети и упражнения, които могат да помогнат за удължаване на ползите от нашите сесии заедно. Присъединете се към мен в уютното студио на Падмалая, където заедно с моите колеги се стремим да осигурим приветлива и подкрепяща среда. Нека ви помогнем да се отправите по пътя към по-добро здраве и истинска почивка за съзнанието. 

Нашите масажи и терапии


Класическият масаж ефективно ви освобождава от умората и стреса, а благодарение на възстановителния масаж, вие ще възобновите хармонията и енергията в тялото.

Рефлексотерапията е базирана на идеята, че всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони по ходилата и могат да бъдат повлиявани чрез оказването на натиск в съответните зони. По този начин се нормализират енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява се обмяната на веществата.

Дълбокотъканният масаж се отличава с работа върху по-дълбокия слой намускулите и съединителната тъкан и е особено подходящ за случаи на хронично стегнати и болезнени мускули. Тази масажна терапия спомага мускулите да се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото, балансирането на нервната система и кръвното налягане.

Спортният масаж - е подходящ не само за спортисти, ами и за любители на активния живот. Независимо дали сте били на маратон и имате нужда да се възстановите или тренирате професионално и следва да е подготвите за предстоящо състезание, то този масаж ще ви поддържа винаги във форма. 

Възстановителният масаж води до подобреното кръвообръщение, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки в гърба, кръста, раменете и врата, премахване на схващания, болки в краката, болки в ръцете, подобряване на гъвкавостта, облекчаване на оплаквания като мигрена и артрит.

Масажът на терапевта е авторски масаж, съчетание от различни масажни техники. В този авторски масаж, терапевтът не се ограничава от техниките характерни за отделните масажи и използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимални резултати спрямо вашите нужди с индивидуален протокол изготвен само за вас. 

Благодарение на меките техники в Релаксиращата терапия се премахват умората, стреса и напрежението и се повишава настроението. Гостите ни изпитват хармонизиращ и балансиращ ефект и постигат състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация.

Ароматерапия - Специализирани Терапевтични масажи с етерични масланоси на нашите гости лечебната сила на етеричните масла и благоуханните растителни есенции. Редовните масажи с етерични масла облекчават схващанията и неразположенията, премахват сковаността, балансират ума и носят блаженство, поддържат доброто здраве, настроение и освобождават от напрежението и стреса. Ароматите имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува. Ако изпитвате overburn синдром, ако сте напрегнати или сменяте настроенията си и животът ви е изпълнен с постоянен стрес, то масажът с етерични масла е точно за вас.

Масажите с озонирани масла - възстановителен масаж с озонирани масла и релаксиращ масаж с озонирани масла са паролата за възвръщане на супер силите. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники, които оптимално повлияват физическото и психическото изтощение.
Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Терапията с озон в масажен център Падмалая е заслужена почивка за всяка клетка - тя пречиства, подмладява, регенерира

Бюти терапията вдъхновява красотата на цялото тяло. Разкрасяващият масаж на цялото тяло в Падламая е разделен на две деликатни релаксиращи терапии: масаж на цяло тяло със специален бленд от кадифени масла за възстановяване и регенериране на тялото, хидратиране, тонизиране и подхранване на кожата. Масаж на лице с антибръчки, стягаш или хидратиращ ефект, който увеличава еластичността и спомага за предотвратяване образуването на бръчки.

Морската терапия е холистично пътешествие, което разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото. Масажът е комбинация от мануални техники, които водят до цялостно регенериране на тялото - от пръстите на краката до главата. Иновативния компонент Oligomer® подхранва, подмладява, видимо реструктурира кожата

Източните терапии, които включват разнообразни азиатски масажи и техники влияят положително на имунната, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те стимулират обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на енергия. Успешно премахват схващанията и неразположенията в ставите и мускулите. 

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира бързо и ефективно възможните напрежения в мускулите и органите.

Гуа-ша ("Gua-Sha") масажът "изстъргва всичко лошо" - раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава блокажите и застоя на енергия, като стимулира оздравителните процеси в организма, активира защитните сили и изхвърлянето на токсини.

Услугите на нашето студио за масаж в София са подходящи за вас, независимо дали изпитвате болка или просто искате миг на щастие и релакс с професионален масаж след края на работния ден.

Чрез на силата на масажа ние ще възстановим вътрешната ви хармония и баланс и ще ви вдъхновим за по-пълноценен живот, изпълнен с повече усмивки и радостни мигове със семейството и вашите близки.

Очакваме ви!

Екипът на студио Падмалая се състои от сертифицирани терапевти профилирани в различни масажни модалности.

Продукти

Център за масажи Падмалая работи изключително и само с висококачествени продукти на доказани марки и производители. За нас качеството е от първостепенна важност.

Ние използваме:


Професионален масаж в София - Класически и източен масаж  в център за масаж "Падмалая"

кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9 и 11